Deze website gebruikt cookies

Penningmeester

Volledig grip op de financiën van de club

De voordelen
  • Automatisch lidgeld innen. 
  • Geen papier meer, alles digitaal
  • 24/7 overzicht van de financiën
  • Eenvoudig extra geld verdienen voor de club

De uitdagingen voor de penningmeester

Zeg jij ook elk jaar weer tegen jezelf dat het regelen van de financiën voor de club makkelijker moet kunnen?

Neem het innen van lidgeld; bij een stornering, geen saldo of verkeerd rekeningnummer moet je er handmatig achteraan. Het kost te veel tijd om de begroting sluitend te krijgen of tegen het einde van het seizoen de mutaties te verwerken. En al die losse papieren facturen en inschrijfformulieren van nieuwe leden maken de administratie een rommeltje.

Het geeft je misschien ergernis of zelfs wat frustratie. Je hebt veel repeterende en tijdrovende werkzaamheden waardoor het penningmeesterschap minder leuk is. Geld is altijd een moeilijk onderwerp om te bespreken en ook merk je dat er structureel te weinig in de kas zit. Toch heb je hart voor de club en zoekt naar een oplossing. Dat kan en moet beter!

Wat als jij volledig grip zou hebben op de financiën?

Met grip op de financiën kun jij je weer volledig richten op het grotere plaatje en de verantwoordelijkheid dat de club financieel gezond blijft. De meest tijdrovende taken van het penningmeesterschap zijn geautomatiseerd zodat je minder bezig bent met uitvoering en meer met monitoren. Je voelt je zeker en kunt goed beslissingen nemen op basis van de actuele cijfers.

VoetbalAssist ondersteunt penningmeesters binnen de voetbalvereniging

Hieronder hebben wij een selectie gemaakt van de VoetbalAssist functies die jou ondersteunen en elke dag helpen om grip te hebben op de financiën en gezondheid van de club.

Automatische koppeling ledenadministratie

KBVB leden in de ledenadministratie van VoetbalAssist. Nieuwe leden melden zich aan via de clubwebsite.

Lidgeld innen nieuwe stijl

Het innen van het lidgeld gaat volledig automatisch. Geen papieren machtigingen maar alles digitaal. Ook als er sprake is van extra betalingen of betalingsfouten.

Presenteer de sponsoren op de website

Geef de club sponsoren de eer die ze verdienen en zet ze in een aantal klikken mooi vormgegeven op de website, in de app en op de ClubTV in de kantine.

Extra inkomsten voor de club

Met behulp van de crowdfunding, webshop en Onzeclubwinkel module laat je automatisch extra inkomsten voor de club genereren. Alles verloopt centraal via de website en app.

Activiteiten en tickets aanbieden

Organiseren jullie een toernooi, speciaal evenement of wedstrijd waar apart voor betaald moet worden? Stel eenvoudig een inschrijfformulier samen en laat mensen online bestellen en afrekenen met Bankcontact.

Wij de gebruikers van vv SEP zijn dik tevreden met onze website deze heeft vele mogelijkheden zoals het publiceren van standen, nieuwsberichten, advertenties en de lichtkrant wij hebben 4 schermen in de kantine waarop je Club TV kan bekijken. Verder is het gebruik van formulieren op de website prachtig vooral nu er met Ideal betaald kan worden, er is nu een formulier actief voor het inschrijven Jeugdkamp. Verder is het werken met het programma voor veld en kleedkamer indelingen is fantastisch.

Peter Noordhuizen
V.V. SEP

Probeer VoetbalAssist gratis en overtuig het bestuur

Krijg direct toegang tot de demo website en ervaar zelf de voordelen voor jouw club.