Deze website gebruikt cookies

Webmaster / Communicatie

Een compleet, centraal en eenvoudig te beheren website, app en cms voor de club

De voordelen
  • Volledige controle over de IT afdeling van de vereniging
  • Snel en gemakkelijk aanpassingen maken met widgets
  • Rechten uitdelen voor website-, app- en contentbeheer
  • Geschikt voor zowel beginnende als expert webmasters

De uitdagingen voor de webmaster

Jij bent er maar druk mee; nieuwe foto's uploaden, wedstrijdverslagen online zetten, nieuwsberichten plaatsen.

Werkdruk

Er komen veel verzoeken per e-mail binnen, waardoor je niet meer toe komt aan het uitwerken van jouw eigen ideeën om de website van de club mooier en functioneler te maken. Jij bent de enige binnen de vereniging die écht verstand van IT en websites heeft dus je voelt vaak een last op je schouders en werkt regelmatig in de avonden om taken op te pakken.

Alles hangt af van jou

De werkzaamheden voelen steeds meer als verplichting, maar je hebt hart voor de club en dus wil je een oplossing. Wat als jij ziek wordt of op vakantie gaat? Welke trucs moet je uit de kast halen om een tijdelijke overdracht te organiseren zonder dat alles stil komt te liggen? Constant beschikbaar zijn voor die kleine bugs of tekstaanpassingen, dat moet toch beter kunnen?

Wat als jij een compleet, centraal en eenvoudig te beheren website, app en cms tot je beschikking zou hebben?

  • Website en app aanpassingen doen is een kwestie van het bij elkaar slepen van widgets en bugs zijn verleden tijd.
  • Je beheert de website, app, content en narrowcasting centraal en samen met anderen.
1
Simpel beheer

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Morbi massa arcu, sodales ut nulla ac, tempus vehicula nunc. Praesent pellentesque dui et massa pulvinar posuere eget vel lorem. Cras pellentesque tortor sit amet iaculis lobortis. Sed vel blandit massa. Ut condimentum nisi arcu, quis dictum ipsum blandit eu.

2
Delegeer

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Morbi massa arcu, sodales ut nulla ac, tempus vehicula nunc. Praesent pellentesque dui et massa pulvinar posuere eget vel lorem. Cras pellentesque tortor sit amet iaculis lobortis. Sed vel blandit massa. Ut condimentum nisi arcu, quis dictum ipsum blandit eu.

3
Creëer meer

Je voelt minder druk op je schouders en op deze manier is het webmasterschap erg leuk en houd je bovendien tijd over om jouw technische ideeën voor de club vorm te geven.

VoetbalAssist ondersteunt webmasters binnen de voetbalvereniging

Hieronder hebben wij een selectie gemaakt van de VoetbalAssist functies die jou ondersteunen en elke dag helpen om grip te hebben op de website, app en cms van de club.

Alles werkt, is modulair en bugvrij

Een grote last valt van je schouders omdat de VoetbalAssist software altijd werkt en een uptime garantie van 99.9 % biedt. Het is een all-in oplossing voor alle IT behoeften van de club en daarmee het enige systeem dat nodig is. Bugs die zouden kunnen ontstaan fixen wij. Ook krijg jij inspraak in nieuwe functionaliteiten die wij gaan bouwen.

99.9%
Uptime
Voting
Bugfixes
24/7
storings-dienst
1,1
response-
tijd
Beheer van beginner tot expert webmaster

De functionaliteiten binnen VoetbalAssist zijn voor iedereen simpel en toegankelijk. Ook voor de technische webmasters is er veel uitdaging te behalen. Zo blijft het voor elk kennisniveau leuk om mee te werken. Kom je er niet uit dan bieden wij 24/7 ticket support. Binnen kantoortijden is onze gemiddelde reactietijd slechts 1 uur.

Rechten uitdelen en beheren

Het online beheer wordt verdeeld over verschillende rollen, je hoeft niet meer alles zelf te doen. Deel rechten uit aan de penningmeester, trainer, sponsorcommissie, leden, vrijwilligerscoördinator en nog veel meer rollen, zodat zij zelf verantwoordelijk kunnen worden voor hun deel. Zo ontstaat een redactie van team formaat.

Website van de voetbalvereniging

Richt de ClubWebsite in zoals jij wil en zodat het past bij de club. Kies uit 1 van de 4 website templates en bouw deze op met een keuze uit 30 voetbalspecifieke widgets. Helemaal responsive, dus je hebt de mogelijkheid om een eigen indeling te maken voor de tablet, mobiel en desktop.

Meer lezen
Crowdfunding
Stand €250,-
Doel €950,-
Trainingshesjes Nu doneren
Wedstrijdverslagen
Everstein lijkt klaar voor de sprint richting de titel Houten 1 - Sc Everstein 1
Ook direct na de winterstop wordt het doel direct geraakt! FZO 1 - Sc Everstein 1
HSSC is niet opgewassen tegen het aanvallende blok van Everstein Sc Everstein - HSSC'61
Vacatures
Bestuurslid Bestuurslid voetbalzaken
Keeperstrainer Keeperstrainer gezocht de jeugdteams
Technisch coördinator Technisch coördinator Junioren gezocht
Pupil van de week
Emiel Tijhuis Houten 1 - Sc Everstein 1 Meer bekijken
Live wedstrijd
Live
SC Everstein 2-0 HSSC 61 De spelers komen het veld op onder leiding van de heer Fikkert... Volg nu het liveblog
Forfait
Wedstrijden 2 wedstrijden forfait
Trainingen 8 trainingen forfait
ClubTV narrowcasting beheer

De laagdrempelige, goedkope en stabiele narrowcasting in de kantine, bestuurskamer of kleedruimte. Maak een presentatie bestaande uit slides waarvan je de inhoud zelf bepaalt. Kies uit 25 slides met verschillende mogelijkheden zoals lengteduur, animatie, lichtkrant, uitzenddata etc. Tip: plaats bij de ingang van de club een TV met daarop de kleedkamer- en veldindelingen voor eigen leden en bezoekers.

Meer lezen
Een eigen app

Een eigen clubapp in de huisstijl. Jij stelt zelf het menu samen en de inhoud is helemaal responsive voor elk telefoontype. De leden die de app downloaden hebben een eigen icoontje van de club in de telefoon. Via push notificaties worden ze op de hoogte gebrachten van afgelastingen, herinneringen en vrijwilligerstaken. Livebloggen bij een wedstrijd is erg populair bij de VoetbalAssist gebruikers. Zet de liveblog open en laat mensen tijdens de wedstrijd foto's, doelpunten, berichten, assist en kaarten toevoegen. De wedstrijd gaat bruisen!

Meer lezen
Technische tooling

Bekijk hier alle tools zoals e-mail, anti-ddos en hosting die er standaard bij zitten en alle andere leveranciers overbodig maken.

Meer lezen
anti-ddos
hosting
DNS
beveiliging
domein- registratie
backups

Wij de gebruikers van vv SEP zijn dik tevreden met onze website deze heeft vele mogelijkheden zoals het publiceren van standen, nieuwsberichten, advertenties en de lichtkrant wij hebben 4 schermen in de kantine waarop je Club TV kan bekijken. Verder is het gebruik van formulieren op de website prachtig vooral nu er met Ideal betaald kan worden, er is nu een formulier actief voor het inschrijven Jeugdkamp. Verder is het werken met het programma voor veld en kleedkamer indelingen is fantastisch.

Peter Noordhuizen
V.V. SEP

Probeer VoetbalAssist gratis en overtuig het bestuur

Krijg direct toegang tot de demo website en ervaar zelf de voordelen voor jouw club.