Voordelen voor het bestuur

Veel clubs werken nog redelijk traditioneel. Toch is er een sterke behoefte om te automatiseren en efficiënter te kunnen communiceren met de achterban (leden, trainers, vrijwilligers).

Bestuur » Leden

De applicatie van VoetbalAssist vormt een centraal punt voor o.a. de laatste informatie, mailings, dynamische inschrijfformulieren, enquetes en mededelingen. Vanuit dit punt kan er interactie tussen bestuur en leden plaatsvinden. Het bestuur kan efficiënt communiceren middels nieuwsbrieven, pushnoticaties (APP) en via de website / clubtv en dus de leden en achterban voorzien van de laatste informatie. Door de software kan de organisatie geoptimaliseerd worden, denk aan een vrijwilligersplanner, toernooiplanner, scheidsrechterplanner, etc. Ook wordt de betrokkenheid van achterban bij de club vergroot door de vele content van wedstrijden die op de mediakanalen beschikbaar is. Denk aan topscooders, opstellingen, wedstrijdverslagen, spelerscarriere, video's/foto's, voorbeschouwing, wedstrijden livebloggen via de app, etc.
Last but not least: U als club bent afhankelijk van vrijwilligers, hoe fijn is een goede vrijwilligersplanner ontwikkeld voor en door (suggesties van) 800 clubs: Elke club kan hier zijn vrijwilligersbeleid in kwijt.

Bestuur » Trainers

Trainers kunnen wedstrijdinformate vastleggen m.b.v. de app die ze direct kunnen gebruiken in het spelervolgsysteem. Spelers kunnen zich digitaal afmelden voor trainingen (met mooi overzicht trainingsopkomst trainer). En het bestuur kan heel gemakkelijk mailings doen naar bijvoorbeeld alle trainers (en andere groepen) of een pushnotificatie naar een bepaald team.

Bestuur » Vrijwilligers

In 1 x alle leden op de hoogte dat ze zich (verplicht) moeten inschrijven op een vrijwilligerstaak. Of automatisch alle leden indelen, die weer onderling taken kunnen ruilen als dat datum niet schikt. Vrijwilligers krijgen vlak voor hun dienst automatisch een herinnering./p>

Het bestuur van een vereniging heeft veel interessante instrumenten in huis.

Een aantal concrete voorbeelden

Dynamisch een inschrijfformulier opstellen voor een bbq of toernooi. Alle inschrijvingen direct in een excelbestand...

Een digitale enquete afnemen van alle leden afnemen of alleen Heren 2...

Ledeninformatie vanuit Sportlink tonen op de website...

Administratie topscorders bijhouden en direct tonen op de voetbalsite...

Gemakkelijk één grote redactie opzetten m.b.v. een rechtensysteem zodat alle leden helpen de clubsite van de laatste informatie te voorzien...

Zelf onbeperkt emailadressen aanmaken...

Poll aanmaken en zo de opinie peilen van de bezoekers...

Tonen welke leden jarig zijn...

Mailings doen naar verschillende teams...

Centraal bestanden opslaan die voor alle bestuursleden online op te vragen zijn...

Het laatste nieuws direct onder de aandacht brengen...

voetbalclubs voetbalsite bestuur