Kosten

De kosten zijn € 1,3 per lid per jaar met een minimum van 375 leden per jaar (EUR 487,50). Binnen deze kosten zit alles inbegrepen: alle beschikbare onderstaande software, koppeling KNVB of KBVB, onderhoud, support / ondersteuning, doorontwikkeling, hosting (onbeperkt dataverkeer en 1GB opslagruimte), email, beveiliging, backups, domeinregistratie, etc. De opstartkosten zijn € 100,- eenmalig.

Geïnteresseerd?

Ontvang direct een (prijs)overzicht in uw mailbox.

Aanvragen
  • Prijzen exclusief BTW.
  • Met hele kleine clubs denken we graag mee
  • Er is één optionele module: de app voor Android en iOS voor EUR 150 (eenmalig dus niet per jaar).
  • Narrowcasting / ClubTV zit standaard in het pakket. Hiervoor heeft u een mediaset per TV nodig à EUR 200 eenmalig. Meer mediasets = meer korting.
  • 1 GB opslagruimte voor mail en foto's kan vergroot worden tot 5 GB (EUR 100) of onbeperkt opslagruimte (EUR 200). 1GB = ongeveer 12500 foto's, video's tellen niet mee en kan men onbeperkt uploaden.
  • Uw club kan kiezen tussen een drie-, twee-, of één jaar contract.
  • Bij de telling gaat het om het aantal (spelende en niet-spelende) leden en vrijwilligers binnen uw club

Modules

Ledenadministratie

VoetbalAssist is geen pur sang ledenadministratie, wel is mogelijk om de leden vanuit elk willekeurig administratieprogramma (bv. sportlink) te synchroniseren. De personen kunnen automatisch in teams ingedeeld worden, om deze vervolgens te publiceren op de website. De spelers / leden kunnen vervolgens worden ingezet in verschillende VoetbalAssist functionaliteit zoals de verjaardaglijst, topscoorderslijst, assistslijst, spelerscarriere en spelersprofielen. Door de jaren heen bouwt een speler een historie/carriere op, je kunt zien in welk team en seizoen deze speler gespeeld heeft, hoeveel doelpunten, assists, kaarten, etc. Maar ook welke functie dit lid binnen de club heeft gehad.

Agenda

Een agenda waar agendadatums en -punten onder de aandacht kunnen worden gebracht. Het is mogelijk om een algemene agenda te plaatsen of per team een agenda te plaatsen. De agenda kan ook gecommuniceerd worden op ClubTV, app en website.

FAQ

Een FAQ waar veel gestelde vragen kunnen worden geplaatst. Het is mogelijk om een algemene FAQ te plaatsen of per team een FAQ.

Nieuws

De meeste gebruikte module binnen het systeem en door de jaren enorm uitgebreid op basis van vele suggesties. Hier is het mogelijk om een nieuwsitem op website, app en/of narrowcasting te plaatsen. Berichten kunnen vast ingepland worden voor een later tijdstip en er kan ook een einddatum opgegeven worden, wanneer deze moet verdwijnen (in het archief). Handig is ook dat er tags aan een bericht 'gehangen' kunnen worden zodat er een relatie ontstaat tussen verschillen berichten en de bezoeker door de berichten heen kan navigeren die aan elkaar gerelateerd zijn. Ook kan een nieuwsbericht doorgelinkt worden naar bijvoorbeeld een wedstrijdverslag, agenda-item, etc. Indien gewenst kan de bezoeker ook zie hoe vaak een bericht is gelezen. Tevens kan er een afbeelding, auteur en bronvermelding worden geplaatst. Het is mogelijk om een algemene nieuwsmodules te plaatsen, maar ook per team een nieuwsmodule.

Stramienafbeelding / Header foto

Per pagina kan een toepasselijke afbeelding boven aan de pagina worden geplaatst, om de lay-out gevarieerder en speelser te maken. Tevens is het mogelijk om meerdere foto’s per pagina te uploaden; deze worden dan at random ingeladen.

Tekstpagina

Een belangrijke module om alle pagina’s te voorzien van up-to-date informatie. Met een uitgebreide RTE (Rich Text Editor) kan de tekst op een gebruiksvriendelijke manier worden opgemaakt. Ook voor deze module geldt weer dat aan verschillende gebruikers rechten kunnen worden toegekend om bepaalde pagina’s te beheren. Voor de wat technischere gebruikers is er ook een html-button om de Html-code te bekijken en te bewerken.

Formulier

Het komt vaak genoeg voor dat leden zich moeten inschrijven voor een bbq of toernooi. Het is het mogelijk om dynamisch een formulier (met radiobuttons, checkboxen, textboxen, etc) te generen waarbij de gegevens netjes in een database worden opgeslagen. Deze gegevens kunnen worden gemaild naar een specifiek emailadres en tevens op een later tijdstip geëxporteerd worden naar excel.

Forum en gastenboek

Binnen het forum is het mogelijk om topics aan te maken, als geregistreerde gebruiker. Daarnaast is het mogelijk om te reageren door middel van quotes. Als geregistreerd gebruiker is het ook mogelijk om een avatar (een kleine afbeelding bij je naam) in te stellen. Een geregistreerd gebruiker kan met deze inlog ook reageren in het gastenboek, reageren op nieuwberichten, wedstrijdverslagen en mediabestanden (foto, video, audio). Ook kan een geregistreerde gebruiker inloggen op de app om (team afhankelijke) pushnotificaties te ontvangen en inloggen op de vrijwilligersmodule om zichzelf in te roosteren.

Probeer VoetbalAssist 30 dagen gratis en vrijblijvend

Krijg direct toegang tot de demo website en ervaar zelf de voordelen voor jouw club.

Probeer gratis