Veelgestelde vragen

Hoe komt het dat VoetbalAssist zo scherp geprijsd is?

Dit komt omdat elke club die zich aansluit in de zogenoemde 'cloud' zit. De efficiënte opzet van VoetbalAssist levert dusdanige (kosten)voordelen op, waarvan veel clubs kunnen profiteren.

Ik wil iets meer een uniek karakter, i.p.v. de gebruikelijke templates waarvan je alleen de kleuren kunt aanpassen, kan dat?

Ja, je kunt een custom made layout laten ontwerpen door VoetbalAssist of je kunt zelf ontwerpen en een gesliced ontwerp aanleveren. VoetbalAssist doet hiervan dan de implementatie.

Hoe vaak worden er aanpassingen doorgevoerd en is de website dan down?

Alleen bij hele grote updates is de website maximaal 5 minuten uit de lucht. Wij doen dit dan op een rustig tijdstip en geven hiervan een nette melding aan de bezoeker. Kleine veranderingen, verbeteringen en updates worden wekelijks doorgevoerd, hier merkt u niks van.


Hoe is de weergave van VoetbalAssist op de mobiele telefoon?

Speciek voor mobieltjes en ipad's hebben wij 3 versies ontwikkeld: De app (voor Android en iOS van Apple), een responsive versie van de website en een mobiele versie. De responsive versie gaat op termijn de mobiele versie helemaal vervangen. Leest u hier meer wat responsive precies inhoudt.

Wat houdt de support in?

VoetbalAssist heeft een supportwebsite achter een inlog. Deze website bestaat uit een kenniscentrum (handleidingen), ticketafhandeling en nieuwspagina waar alle nieuwe functionaliteit wordt gecommuniceerd.

Wij willen gaan starten met VoetbalAssist, wat is de procedure?

U vraagt het inschrijfformulier aan. Nadat wij deze terug hebben ontvangen(post, mail, fax) zetten wij de omgeving op onder een tijdelijk url, http://clubnaam.voetbalassist.be. Wanneer u de website heeft voorzien van content(menuitems, tekst, competities, spelers, etc) kan het domein worden verhuisd/gekoppeld aan de VoetbalAssist omgeving en is de nieuwe website in de lucht.


Staat VoetbalAssist open voor een suggestie ter verbetering?

Door de jaren heen zijn er vele goede suggesties doorgevoerd, het product wordt in samenspraak met verenigingen ontwikkeld. Belangrijke modules worden eerst door enkele (actieve) verenigingen getest, voordat ze live gaan. Mail uw suggestie naar info@voetbalassist.be!

Verschillende mensen, met verschillende rechten, loggen in op de beheer omgeving, hoe zorg ik als hoofdadmin(webmaster) ervoor dat het geen chaos wordt?

  1. U krijgt een overzicht van bestanden die niet in gebruik zijn, deze kunt u vervolgens verwijderen.
  2. U kunt alle bestanden netjes in mappen indelen.
  3. Er is een dode linkzoeker, die kijkt of er links op de clubwebsite zijn die niet meer werken.

Krijgen wij de beschikking over webmail en hoeveel emailadressen kunnen wij aanmaken?

U kunt onbeperkt emailadressen aanmaken en VoetbalAssist ondersteunt in principe elke vorm van mail:

  • webmail
  • IMAP (email wel op server maar wel in uw emailclient zoals Outlook)
  • POP3

Biedt VoetbalAssist de module uitslagen, standen en programma ook apart aan?

Nee, deze module zit dusdanig vervlochten met de totale applicatie(o.a. spelersprofielen, topscoorders, afgelastingen, seizoenstats, doelpuntenmakers, kleedkamer/veldindeling, etc), zodat we het alleen als totaalpakket aanbieden.

Kan ik de website terugverdienen met de door VoetbalAssist automatisch gegenereerde advertenties?

U kunt een (groot) deel terugverdienen, het ligt een beetje aan het aantal bezoekers van uw clubsite. Wij geven geen garanties, maar u bent vrij om te experimenteren met de advertentie(tekst icm afbeelding) en de resultaten te analyseren.