Voordelen voor de leden

De leden van een vereniging willen worden voorzien van de laatste informatie, zoals afgelastingen, uitslagen, programma, topscorers, voorbeschouwingen, opstellingen, wedstrijdverslagen, foto's, video's, laatste nieuwtjes. Veel leden hebben ook de behoefte om zich als team online te profileren en communiceren. Afwezigheid voor wedstrijd en traingingen doorgeven via de app of tijdens een wedstrijd livebloggen wie wanneer heeft gescoord, wie de assist, wie gewisseld en chatten met medebezoekers. Inschrijven op een vrijwilligersdienst wanneer het jou uitkomt, op het scherm in de kantine zien op welk veld je speelt en welke kleedkamer. Noem maar op en alle kanalen zijn gekoppeld: web-app-tv.

Verschillende modules worden up-to-date gehouden door een slim rechtensysteem, waarbij verschillende leden verantwoordelijk kunnen worden gemaakt voor bepaalde gedeeltes op de app/website. Zo vormt de club één grote redactie.

Iedere bezoeker zijn eigen info op web en app

Tevens krijgt het lid, maar ook overige bezoekers, de mogelijkheid om de infobalk op de website aan te passen aan zijn wensen. Is deze persoon geinteresseerd in de uitslag, programma en stand van zijn team, Heren 3, kan de infobalk zo ingesteld worden dat telkens als de betreffende persoon de website bezoekt de actuele informatie getoond wordt van zijn/haar team. Ook op de app kun je meerdere teams volgen: o.a. wie geeft de meeste assists en wat is de opstelling van H1 zaterdag.

Een aantal concrete voorbeelden

Gepersonaliseerde infobalk: een speler van het 3e die op de site komt en direct de topscorers, het programma en standen van het 3e ziet.

Video’s uploaden (eventueel met goedkeuring) waar per video op gereageerd kan worden door andere bezoekers.

Foto’s uploaden (eventueel met goedkeuring) waar per foto door leden op gereageerd kan worden door andere bezoekers.

De wedstrijd bespreken in het gastenboek, in het forum of via de chat.

Voetbalschoenen aanbieden in de module ‘vraag & aanbod’

De laatste wedstrijdverslagen inladen in igoogle.nl middels RSS feeds.

Sjaaltjes en t-shirts van de club kopen in de online shop

Het smoelenboek (ledeninformatie) raadplegen en een eigen spelersfoto uploaden (met goedkeuring).

voetbalvereniging voetbalsite voetbalclub leden