Kosten

De kosten zijn € 1,3 per lid per jaar met een minimum van 375 leden per jaar (EUR 487,50). Binnen deze kosten zit alles inbegrepen: alle beschikbare onderstaande software, koppeling KNVB of KBVB, onderhoud, support / ondersteuning, doorontwikkeling, hosting (onbeperkt dataverkeer en 1GB opslagruimte), email, beveiliging, backups, domeinregistratie, etc. De opstartkosten zijn € 100,- eenmalig.

Geïnteresseerd?

Ontvang direct een (prijs)overzicht in uw mailbox.

Aanvragen
  • Prijzen exclusief BTW.
  • Met hele kleine clubs denken we graag mee
  • Er is één optionele module: de app voor Android en iOS voor EUR 150 (eenmalig dus niet per jaar).
  • Narrowcasting / ClubTV zit standaard in het pakket. Hiervoor heeft u een mediaset per TV nodig à EUR 200 eenmalig. Meer mediasets = meer korting.
  • 1 GB opslagruimte voor mail en foto's kan vergroot worden tot 5 GB (EUR 100) of onbeperkt opslagruimte (EUR 200). 1GB = ongeveer 12500 foto's, video's tellen niet mee en kan men onbeperkt uploaden.
  • Uw club kan kiezen tussen een drie-, twee-, of één jaar contract.
  • Bij de telling gaat het om het aantal (spelende en niet-spelende) leden en vrijwilligers binnen uw club

Modules

Banner-management

Binnen deze module kunnen banners (in diverse formaten zoals gif en jpg) worden geupload voor: De APP, de website en ClubTV/Narrowcasting.
Het is tevens mogelijk statistieken / grafieken in te zien hoeveel kliks de verschillende banners hebben gekregen (per dag, per maand). Op basis van deze informatie kunt u sponsortarieven bepalen of afhankelijk van het aantal kliks bannerkosten doorberekenen aan uw sponsor.

Menuitems

Hier kunnen pagina’s worden aangemaakt. Gewone tekstpagina’s maar ook ander type pagina’s zoals een gastenboek, mediagallery (foto’s/video/audio), nieuwspagina, faq-pagina of agenda. Zo kan er bijvoorbeeld onder de sectie van elk team een item wedstrijdverslagen en mediagallery worden aangemaakt.

Contact

Hier kunnen contactpersonen worden aangemaakt gekoppeld aan verschillende emailadressen. Zo gaat alle emailcontact gestroomlijnd naar de juiste afdeling. Website vragen gaan bijvoorbeeld naar de webredactie en sponsorvragen naar de verantwoordelijke persoon voor de sponsoring.

Gebruiker management

Hier kunnen verschillende groepen en gebruikers worden aangemaakt met de juiste rechten. Zo kan een groep Heren1 aangemaakt worden die alleen rechten heeft op de pagina’s van Heren1 en in het CMS alleen deze pagina’s kan aanpassen. Zo kan er een volledige redactiestructuur worden opgebouwd en zijn meerdere personen verantwoordelijk voor een stukje van de website.

Inkomsten statistieken

Het is mogelijk om automatisch gegenereerde advertenties te activeren. Deze advertenties zijn relatief smaakvol door de kwaliteit van de merken (a-merken) die adverteren en de combinatie van afbeelding en tekst. De partner in deze is een gerenomeerd bedrijf die ook op nu.nl advertenties plaatst. De club heeft onder dit cmsitem inzage in de prestatie, namelijk aantal pageviews, clicks, omzet /inkomsten, CTR en CPC. Hoe meer bezoekers een club heeft, hoe hoger de omzet.

Emailbeheer

Hier kunnen emailadressen beheert worden waaronder het nieuw aanmaken van een emailadres en forwarden van een emailadres. Naast ondersteuning van pop3 en imap kan de email ook beheerd worden via webmail.

Statistieken

Uitgebreide en gedetailleerde google/analytics statistieken worden hier weergegeven.

Layout

U kunt de kleuren van de meeste objecten, balken en buttons zelf bepalen. Deze functie is niet mogelijk als u een custom made layout heeft laten ontwerpen door VoetbalAssist of zelf een ontwerp heeft aangeleverd.

Anti-vervuiling

Vaak treedt er na maanden/jaren vervuiling op de website op. Overbodige/verouderde bestanden staat op de server en er zijn interne dode links op de pagina's aanwezig. Om order is de chaos te scheppen is er een overzicht van bestanden die niet meer gebruikt worden.

SponsorKliks

VoetbalAssist heeft een mooie integratie op de clubwebsite van de populaire dienst SponsorKliks. Indien gewenst kunt u met SponsorKliks uw clubkas spekken. Laat uw leden de volgende keer dat ze iets online bestellen, dit kopen via de SponsorKliks banner op de clubwebsite. Op de website staat een banner van SponsorKliks. Door op deze banner te klikken verschijnt een overzicht van honderden webwinkels, waaronder Bol.com, Coolblue, Wehkamp, Booking.com en Thuisbezorgd. Elke aankoop bij één van deze bedrijven levert uw club een commissie op terwijl uw leden dezelfde prijs betalen. Het kost de leden dus NIETS extra! Hoe kunnen uw leden nou iets ‘gratis’ sponsoren? Webwinkels betalen een commissie aan andere websites die klanten aanbrengen die daadwerkelijk tot een aankoop zijn overgegaan. SponsorKliks ontvangt deze commissie dus en 75% daarvan wordt uitgekeerd aan uw club. Vandaar dat we het ook Gratis Sponsoren noemen. U hoeft uw leden niet te vragen om méér te kopen, maar om er de volgende keer dat u online iets gaat bestellen dit via de SponsorKlikspagina op uw clubwebsite te doen. Op de VoetbalAssist clubwebsite kunt u zien hoeveel er reeds gespaart is.

Probeer VoetbalAssist 30 dagen gratis en vrijblijvend

Krijg direct toegang tot de demo website en ervaar zelf de voordelen voor jouw club.

Probeer gratis